



GCF PPMS Readiness Report Module Webinar, 24 Nov

Session 1 – 24 Nov 2022, Thursday (8 AM KST) /Pacific & LAC

Moderator: Orville Grey, Regional Manager, DCP, GCF

KST	Order of presentations
08:00-08:10 (10 min)	OPENING REMARKS Gareth Zahir-Bill, Deputy Director, DPM, GCF
08:10-08:25 (15 min)	INTRODUCTION TO PPMS READINESS - REPORT MODULE (including the demo of report submission and how to communicate with the GCF in the report review process) Abdulbari Shaeban, DPM, GCF
08:25-08:35 (10 min)	INTRODUCTION TO THE ROLE OF NDA IN PPMS READINESS (including the demo of how to access the system, user management, and how to view submitted reports and disbursement requests) Johann Elysee, DPM, GCF
08:35-09:00 (25 min)	Q&A Helal Uddin, DSS Finance, GCF Valentina Villoria, DCP, GCF Elizabeth Njoki Mwangi, DPM, GCF Rahul Vaswani, DPM, GCF Jihyeon Jeong, DPM, GCF Yewon Kim, DPM, GCF





Session 2 – 24 Nov 2022, Thursday (6 PM KST) / Asia, Africa, Eastern Europe

Moderator: Urvaksh D. Patel, Regional Manager, DCP, GCF

KST	Order of presentations
18:00-18:10 (10 min)	OPENING REMARKS Gareth Zahir-Bill, Deputy Director, DPM, GCF
18:10-18:25 (15 min)	INTRODUCTION TO PPMS READINESS - REPORT MODULE (including the demo of report submission and how to communicate with the GCF in the report review process) Abdulbari Shaeban, DPM, GCF
18:25-18:35 (10 min)	INTRODUCTION TO THE ROLE OF NDA IN PPMS READINESS (including the demo of how to access the system, user management, and how to view submitted reports and disbursement requests) Johann Elysee, DPM, GCF
18:35-19:00 (25 min)	Q&A Helal Uddin, DSS Finance, GCF Corey Fortin, DCP, GCF Elizabeth Njoki Mwangi, DPM, GCF Rahul Vaswani, DPM, GCF Jihyeon Jeong, DPM, GCF Yewon Kim, DPM, GCF